LASAGNA LOVERS

LASAGNA LOVERS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lasagna Lovers. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 12:14 1 van de weinige plaatsen in maastricht waar de kwaliteit altijd hetzelfde is ,klasse.
4 aug 2022 om 9:31 heerlijk!
30 jul 2022 om 22:01 Goede porties. Het was nog goed warm en lekker!
30 jul 2022 om 21:59 Goed eten, snelle service
30 jul 2022 om 11:12 Weet niet of er nieuw recept is of wat ,maar mijn cheating lasagne was nig beter dan ik normaal gewend ben .
28 jul 2022 om 10:14 Prima lasagne! Vers bereid, met keuze uit ingredienten. Aanrader.
27 jul 2022 om 19:47 De bezorging duurde iets langer dan aangegeven in de app, maar de bezorger is heel vriendelijk. Het eten was heel warm, zag er netjes uit en smaakte heerlijk! Ik ben een kleine eter, dus ik kan 3 keer van mijn portie eten. Dat is absoluut geen straf!
27 jul 2022 om 15:16 Prima lasagna, maar helaas niet zo smaakvol. Had meer verwacht van een plek die Lasagna Lovers heet.
24 jul 2022 om 19:29 Heerlijk weer!!
23 jul 2022 om 20:11 Top!
22 jul 2022 om 17:45 Eerst een lasagne bolognaise besteld deze proefde alsof het gehakt niet meer goed was een paar happen gegeten en daarna laten staan. Met de zaak gebeld, ik kreeg een nieuwe vegetarisch deze keer genomen. Ik heb sinds gisteren buikloop!