LASAGNA LOVERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lasagna Lovers. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:57 Ondanks dat ik het verkeerde geleverd kreeg was het toch lekker. Lasagnalovers was heel aardig en hebben het goed opgelost.
28 nov 2022 om 6:03 Eten was maar bezorging was veel te laat. Zeker voor een auto.
26 nov 2022 om 21:39 Lasagne was heerlijk!!! Niet meer heel warm maar warm genoeg om lekker te kunnen eten
26 nov 2022 om 21:14 Levering duurde bijna anderhalf uur, dus was niet meer echt warm etc....zelf moeten bellen met vraag waar het bleef, terwijl de site aangaf we zijn dr zo...jammer
26 nov 2022 om 18:40 Best Bolognese in town. Friendly delivery
23 nov 2022 om 13:54 Bezorging vond op afgesproken tijd plaats. Ik had lag van tevoren besteld. dus niet relevant hoe lang de bezorgtijd was
22 nov 2022 om 18:43 Delivery given 15-45 min - in reality 90 min and cold
20 nov 2022 om 20:26 Bezorger gaf er de voorkeur aan om in de auto te blijven zitten en mij te bellen om het te komen ophalen. Had net zo goed kunnen blijven zitten. Eten was nogal erg gezouten. Broodjes ook nog verbrand. Zelf maar friteuse aangezet. Zonde van de €30.
13 nov 2022 om 2:20 In een woord heeeeerlijkkkk
6 nov 2022 om 1:52 Veel plekken besteld en nooit een recensie getypt maar deze mensen verdienen dit. Bezorger kon niet door de slagbomen op locatie en kwam zelfs naar me toe gelopen. Medewerkster belde nog omdat ik een vraag had over de ingrediënten echt super service!
30 okt 2022 om 10:05 really good!!
27 okt 2022 om 23:41 Zeer smaakvol gegeten en vriendelijk personeel. We hadden ons eten daardoor zelfs 15 minuten eerder dan verwacht. Absoluut voor herhaling vatbaar!